Edwin de Klein

Schaduwspel

Bij dit imperfectische constructieve kunstwerk zult u misschien meteen denken aan metalen spanten die meestal gebruikt worden bij het bouwen van podia. Echter gaat dit werk daar niet over. De vele samenvoegingspunten verwijzen naar het bewandelen van verschillende wegen. Het schaduwspel van dit kunstwerk zal op verschillende momenten van de dag veranderen, wat telkens een nieuw perspectief kan bieden.

Afmetingen: Hoogte 39 cm/ diepte 10 cm

————————————————————————————-
Geconsumeerde voet

Struinend over de aardbol. Zwevend tussen utopische en distopische gedachten. Geconcentreerd kijkend naar mijn tenen en op de wereld. Verbonden met alle luxe om ons heen, waardoor we kunnen blijven groeien. Groter dan dat de wereld aankan. De vertrapping van de aarde. Het werk is een combinatie van rood en wit bakkende klei en beschilderd met acrylverf.

Afmetingen: Hoogte 20 cm/ diepte 24 cm

————————————————————————————-

Genageld

Dit werk bevat verschillende symbolen. De gemetselde muur met handen van een vader en zijn pasgeboren kindje. Achter die stevige hoge muur hangt een hart dat verwijst naar het leven, maar ook het geven van je hart aan je dierbaren. De Samsung telefoon verwijst naar het overmatig gebruik ervan in de huidige maatschappij, waardoor de mensheid zich ontwikkeld tot een antisociaal individueel wezen.

Afmetingen: Hoogte 27cm/ diepte 32 cm