Grenscafe 20 juni 2019

Tijdens dit laatste grenscafe voordat het festival Schijt aan de grens gaat beginnen hebben we de primeur om een preview te krijgen op de Zalige Zonde!
KIK 5.0 houdt een expositie in het Venrays Museum met het thema Zalige Zonde. Wij nodigen jullie dan ook allen uit om op 20 juni om 19.30 uur bij de opening van de expositie aanwezig te zijn. Het bestuur van Schijt aan de Grens zal de officiële opening verrichten.
Aansluitend kun je de kunst bewonderen en kennis maken met de kunstenaars.

Zoals gewoonlijk kun je net als in een standaard grenscafe inspiratie opdoen bij andere deelnemers, netwerken en ideeën uitwisselen. Voor vragen aan de organisatie of programmacommissie kun je uiteraard op deze avond bij ons terecht.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Wil je ons graag ondersteunen tijdens ons evenement en wil je hier meer informatie over?
Je bent welkom op 20 juni vanaf 19.30 uur!