Schijt aan de Grens

Previewtentoonstelling ‘Zalige Zonde’ in samenwerking met Schijt ad Grens en KIK 5.0. Schilderwerken, maar ook beeldend werk, van negen kunstenaars (Henriette Scheaffers, Carina Smits, Harry van der Borg, Jet van Enckevort, Liesbeth Loeffen, Gemma Vissers, Carla Clevers, Tamara en Saskia Martens) met als basis het thema ‘Zalige Zonde’.

Het thema Zalige Zonde wordt in beeldend werk vormgegeven. Werk dat tot nadenken stemt…..wat voor de een ‘n zalige zonde is, kan een nachtmerrie voor de ander zijn. Bekijk zelf wat onze alledaagse consumptiemaatschappij teweeg bracht en nog steeds brengt.

Doe mee met De Langste Fanfare!
Op 25 augustus zal De Langste Fanfare optreden bij Schijt aan de Grens. Wij zijn alvast begonnen met oefenen!

Maar muzikanten, hij zou best nog heel wat langer mogen worden en daarom zoeken we nog heel veel muzikale vrijwilligers. Als jij zin hebt in een mooi feestje en/of een bijzondere ervaring en je hebt een instrument, meld je dan aan bij Die Verdammte Spielerei op: www.delangstefanfare.nl (want zij organiseren dit stukje van Schijt aan de Grens). Op die website vind je ook alle informatie over wat er gespeeld gaat worden.
Doen dus!