Prijsuitreiking Raadselige Roos

Prijsuitreiking van de Raadselige Roos Schrijfwedstrijd 2021

De prijsuitreiking van de Raadselige Roos 2021 vindt, helaas, ook dit jaar in 2021 niet fysiek plaats, maar middels een zoom-presentatie.
In totaal hebben 79 schrijvers en dichters deelgenomen aan de schrijfwedstrijd de Raadselige Roos 2021. Het thema voor dit jaar was ‘de overkant’. Dit thema werd door de deelnemers creatief verwerkt en uitgewerkt in zowel de gedichten als in de verhalen. Heel bijzonder, divers, origineel en soms aangrijpend.
Cursisten van Marlies van Zeben van het voormalig Kunstencentrum Jerusalem hebben getekend of geschilderd naar aanleiding van hetzelfde thema. En, ook dit jaar wordt er natuurlijk weer een mooie kleurrijke bundel, de Raadselige Roos 2021, uitgegeven met daarin de door de drie jury’s geselecteerde gedichten en verhalen samen met een passend beeldend werk. In totaal zijn er de gedichten en verhalen van 7 winnaars en verder die van 21 door de jury’s geselecteerden in de bundel de Raadselige Roos 2021 opgenomen.
De opname van deze zoom-uitzending zal door iedereen integraal te bekijken zijn via You Tube en wel:
● Vanaf 24 januari kan de zoom-uitzending door iedereen bekeken worden via You Tube op de website: www.ehmquiz.nl
● Op de hoofdpagina vindt u de link naar de zoom-meeting van de Raadselige Roos

De prijsuitreiking duurt ongeveer 1 uur en Etan Huijs levert tijdens de prijsuitreiking een mooie muzikale bijdrage en zal het geheel afsluiten met het lied: Marigold Sun , een lied over hoop voor de cultuursector.