3 Februari: voorleesmiddag Raadselige Roos

In het Venrays Museum in De Borggraaf, het Huys van Venray, is tot en met 24 februari de expositie De Raadselige Roos: Speelruimte, te zien. Het betreft het resultaat van een ‘linking’ van de literaire werken, gedichten en verhalen, van de prijswinnaars en genomineerden van de schrijfwedstrijd de Raadselige Roos aan beeldend werk van de cursisten van Marlies van Zeben.

Het Venrays Museum vroeg schrijvers en dichters, die aan de Raadselige Roos deelgenomen hadden, om hun ingestuurde werk op 3 februari zelf tijdens de expositie in het museum te komen voorlezen. Een aantal dichters en schrijvers, winnaars en ook genomineerden, gaven hier graag gehoor aan. Hopelijk zal deze literaire voorleessessie leiden tot een mooie en intense interactie tussen schrijvers/dichters en toehoorders.
In de grote zaal van het museum zal in een informele setting een huiskamerachtige sfeer ontstaan waarbij u tussen en bij het beeldend werk van de ‘linking’ kunt komen luisteren naar en genieten van mooie gedichten en verhalen.

De toegang is gratis. Het is geopend vanaf 13.30 uur. Vanaf 14.30 uur tot 16.00 uur wordt er door de dichters en schrijvers voorgedragen. De expositie is verder dagelijks, tussen 13.30 uur en 17.00 uur, tot en met 24 februari te bezoeken in het Venrays Museum. Expositie ‘De Raadselige Roos: Speelruimte’ is een samenwerking van het Venrays Museum met de Raadselige Roos van Literair Café Venray.