Voorleesmiddagen Raadselige Roos 2 en/of 9 februari

De gedichten en verhalen van alle prijswinnaars en genomineerden van de schrijfwedstrijd de Raadselige Roos 2019, van literair Café Venray, die in de bundel De Raadselige Roos 2019 zijn gepubliceerd worden ook samen met een passend beeldend kunstwerk tot 1 maart 2020 in het Venrays Museum geëxposeerd.
Vanwege de grote bereidheid van de kant van de dichters en de prozaschrijvers om hun gedicht of verhaal zelf voor te komen lezen, zijn er dit jaar twee voorleesmiddagen. Deze zijn op zondagmiddag 2 februari en zondagmiddag 9 februari van 14.00 tot 16.00 uur en beide keren in het auditorium van het Venrays Museum. Na het voorlezen van het gedicht of verhaal heeft het publiek de gelegenheid om hierover met de dichter of schrijver in gesprek gaan.
Marian Fassotte van de Borggraaf en Wil Hoeijmakers, Ton van Gestel en Jan Thijssen van het Literair Café Venray en de Raadselige Roos, en zeker ook de dichters en prozaschrijvers van de Raadselige Roos, heten u van harte welkom en hopen, dat ook dit jaar weer veel literatuurliefhebbers naar het Venrays Museum zullen komen. Niet onbelangrijk, de entree van de tentoonstelling, de ‘Raadselige Roos, de Expositie’ en de beide voorleesmiddagen zijn helemaal gratis.